latar blakang....

this is bout me..


Sunday, June 26, 2011

menjadi pilihan...

assalamualaikum...
oyasumimasai minna!!
hajime mashite minna..

arini iols nk ucapkan TERIMA KASIH byk kat ABG BEN ASHAARI sebab memilih blog iols sebagai blog pilihan beliau...terasa mcm dihargai...mmg iols slalu menjengah ke blog beliau tp sbg silent reader sj...tiba2 arini terasa nk komen kat blog beliau tp xsangka iols telah menjadi blog pilihan beliau...iols mmg xterpikir langsung nk jd blog pilihan langsung xterpikir...apa2 hal iols sgt lah seronok dan sgt menghargai nya...iols gak ingin mengucapkan TERIMA KASIH kpd mereka2 yg sudi menjengah blog iols yg xbapa besh ni...yelah iols still baru dlm dunia blog meh & penulisan iols sgt lah berterabur...apa yg ada di blog iols ni suma nyer dr iols ye..xde copy paste dr mana2 pun kecuali yg tertentu meh...thanx tu follower yg sudi men follow kan diri kat blog iols....xpa awal2 mmg la berterabur t lama2 ok lah..pelan2 nk blajar...thanxx suma...

2 comments:

hatikubaik-mohdhazlan Dreadlock said...

tahniah dan goodluck !

jie san said...

tima kasih byk2...silah lah tegur2 ye..still newbie...