latar blakang....

this is bout me..


Saturday, June 25, 2011

zana the female tiger..

assalamualaikum suma..
hai suma..

arini iols nk share gambar yg iols shoot kat langkawi...gambar zana the female tiger...zana the only 1 tiger at oriental village meh ala kat tempat org dok naik cable car tu lah...
dulu masa iols kj kat sana iols slalu g melawat zana masa tu dia baru 8bln kecik lg..
then iols benti kj pulang ke alor star...baru2 ni iols g langkawi iols g tgk zana wahhh dh besar pun dia makin mengancam lak...F.Y.I zana di bela dr kecik lagi oleh tuan yg bernama apa tah iols dh lupa tp zana ni manja ngn tuan dia je...comey la zana rs nk peluk je dia..iols nk share gambar dia meh...makin jelita dia..1 day zana pasti dpt boyfreind...

 nila zana dh besar pun dia..
zana tgh tgk kamera...

8 comments:

saiazuan said...

waa harimaumandi~:D

jie san said...

mihehehehe... ;-) klu g langkawi singgah lah kat cable car tgk dia kat sana...

mas saari said...

singgah sini dari blog abg ben...terus follow!
happy blogging ya..

Nadzirah K. said...

woot2...
salam perkenalan:)

niena shopping2u said...

salam perkenalan :)
rima tu cumel :)

jie san said...

tima kasih suma sudi menjengah disini..xde apa2 yg menarik sgt blog sy ni tp boleh la cukup2 mkn...thanx tu abg ben,..xsangka dia nk pilih sy..ish malu lah sy...

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

uish..comel plak si zana ni..kalau dapat sentuh dia gigit dak?..hehe


psst..bro ben suh tegur mana patut untuk kesenangan bersama..

word verification untuk komen better xpayah..boleh setting dekat comment..

kemudian comment buat pop up window..ada kat situ jgk ..

happy blogging =)

jie san said...

thank u..atas teguran anda..xtaw lak ada word verification...

zana ni manja sebab dia dh mmg dibela dr kecik oleh tuan dia nama jason...klu g langkawi g lah melawat dia...