latar blakang....

this is bout me..


Monday, June 27, 2011

berhijrah...

assalamualaikum...
oyasumimasai minna...

arini iols nk luah skit...yelah mmg lah iols bekerja ngn dorank tp xkn nk selamanya kan...iols perlu berhijrah gak tp itu xbermakna iols akn kuar dr group meh..iols cme nk berhijrah berkelana menimba ilmu,pengalaman...klu xwat camni camne iols nk claim yg iols ni fotografer mcm org len...iols perlu luaskan lagi pengetahuan tentang dunia fotografi...byk yg perlu iols pelajari utk jd yg terbaik...sapa yg xde impian iols pun ada impian tuk dikenali suma org sbg TOP FEMALE PHOTOGRAPHER bab tu lah iols perlu berkelana mencari ilmu yg masih belum mencukupi tuk menjadi yg terbaik meh...iols bkn nk kuar trus dr group ni...iols tetap ngn u all suma..sapa yg xnk timba pengalaman ngn abg nan hassan his the best photographer that i haver meet..impian iols nk dpt gambar yg sebaik gmbr my fevret photographer RARINDRA PRAKARSA iols ska ngn gambar2 yg dihasilan oleh beliau sgt2 bermakna...platform tuk iols jd cam dia adalah iols perlu menuntut ilmu dr ABG NAN HASSAN cme dia taw iols camne...mihehehe nk sgt2 1 day gambar2 yg iols shoot dipamer dlm majalah fotografi...ya mmg impian iols sgt2 tinggi klu xletak impian camni camne nk berusaha tuk jd yg terbaik meh...iols still lg bukan fotografer w'pun iols byk wat kj amik gambar sebab iols masih lom layak dipanggil fotografer lagi...ada org yg lebih layak dipanggil fotografer meh....sebab tu bila org tanya iols kj apa iols xkn jwb iols fotografer iols hanya akn jwb kj besa2 je meh...iols nk jd top female photographer.....yehaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 comments:

Adylia Qarissa said...

banyak sangat short form..heheeee..kene betul betul faham baru boleh faham..enjoy entry kamu :)

jie san said...

owh yeker..xpe2 akan diusahakan lagi menjana mutu penulisan iols meh..mihehehehe tima kasih ye...