latar blakang....

this is bout me..


Tuesday, June 28, 2011

blog...

assalmualaikum....


sebelum apa2 bek iols wat entry ni meh..
xcelly iols ni memang agak ketinggalan keretapi dlm dunia blogging ni..
tu yg xsampai2 g tu..mihehehehe..
banyak benda yg iols xtaw dm blog...
sebab iols slalu g melawat blog2 org kan mcm2 lah ada..
pokoknya memang byk lah yg iols xtaw
mcm blog walking,chat box tu,ada contest dlm dunia blog,pastu camne nk promote blog org len kat blog kita..
xpelah iols kan still baru dlm dunia blog ni so pelan2 kayuh gerek meh..

2 comments:

Shuk_ArChie said...

hehe.. gerek je? 6_^.. merempit nak? haha..

jie san said...

haruslah gerek sebab mihehehehe dok jalan2 kat blog org tgk happening jer..mihahahaha..ni nk rempit pakai apa ni adakah unta?